10 tips voor het opvoeden van kinderen – Voordelen – Engelse taalleerders

oudergesprekken voeren

10 tips voor het opvoeden van kinderen – Voordelen – Engelse taalleerders

Ouderschap is tegenwoordig een van de meest uitdagende banen ter wereld. Het kan best moeilijk zijn om manieren te vinden om Hetsen & Visschers oudergesprekken met onze kinderen te voeren. Het hoeft echter niet zo te zijn. In feite kan het probleem vaak nog veel erger worden gemaakt door ons onvermogen om deze gesprekken überhaupt te voeren! Er zijn een tiental tips voor het opvoeden van kinderen door middel van deze gesprekken die niet alleen de ouder maar ook het kind ten goede zullen komen.

De eerste tip is om te begrijpen dat er meerdere manieren zijn om het leren van Engels te benaderen in de context van de behoeften van studenten. In feite bestaat er zoiets als een integratie van traditioneel onderwijs met de ontwikkeling van een meerlagig systeem van Engelse taalleerders. Door deze aanpak verandert de hele benadering van het onderwijzen en leren van talen. In plaats van het te zien vanuit het oogpunt van een geïsoleerd individu dat alle obstakels moet overwinnen om vloeiend te worden in één enkele taal, wordt de hele benadering bekeken vanuit het perspectief van een geïntegreerd geheel.

Ten tweede is het belangrijk om te begrijpen dat er een verschil is tussen oudergesprekken in de klas en achteraf. In plaats van school te zien als het eindpunt van het leerproces, dat onvermijdelijk nergens toe leidt, is het belangrijk om school te zien als het begin van een meerlagig systeem. Door deze lens wordt het mogelijk om te zien dat het de hele schoolomgeving is die verantwoordelijk is voor het leren van leerlingen en het integratieproces, niet de school. Dit gelaagde systeem is opgebouwd uit verschillende factoren, zoals de schoolomgeving, het leerplan, het schoolpersoneel, ouderbetrokkenheid, culturele factoren en de sociale omgeving van het kind.

Voor meer info klik je deze site aan: Hetsen & Visschers