Wat is Euterpe?

etherische

Wat is Euterpe?

Als je niet bekend bent met wat een ethidium is of waar het vandaan komt, laat me het dan zo zeggen: Bitcoinmeester.nl ethereum is gebaseerd op het Metaverse Project, een spraakmakend project met een eigen virtuele munt (ether) en grootboeksysteem genaamd de Stichting Mistral. De virtuele valuta binnen het Metaverse Project wordt etherisch genoemd. Het idee achter het project was om een applicatielaag bovenop de blokketen te voorzien om het voor handelaren en speculanten gemakkelijker te maken om deel te nemen aan de financiƫle activiteiten van het project zonder het gedoe van het daadwerkelijk doorlopen van de vereiste stappen. als het om echt geld gaat.

Het ethereum-platform is gebouwd op de principes van slimme contracten, dit zijn computergeprogrammeerde geautomatiseerde contracten waarmee gebruikers geld over het netwerk kunnen overmaken, transacties kunnen afwikkelen of andere vooraf afgesproken acties kunnen ondernemen. Het ethereum-netwerk maakt gebruik van ethereum slimme contracten om gebruikers te helpen communiceren met hun contracten, en om de overdracht van etherische ether te vergemakkelijken, waardoor het geld in de slimme contracten wordt omgezet in echt geld. Dus, wat is ethereum eigenlijk eigenlijk? Welnu, ethereum is eigenlijk een gedistribueerd grootboek of database die wordt gebruikt om de transactie- en uitvoeringsdetails van een bepaald slim contract te volgen en te beveiligen.

Als je je afvraagt wat ethereum is, dan is hier mijn antwoord: een gehybridiseerde vorm van internet samen met het e-commerceplatform Twitter, waarmee ontwikkelaars gebruiksvriendelijke slimme contracten kunnen bouwen en gebruikers vervolgens in staat stellen geld over te maken tussen slimme contracten op de netwerk. Omdat ethereum-ontwikkelaars slimme contracten kunnen bouwen die over de Metaverse lopen met alleen internet en de Metaverse Digital Currency (ether) in plaats van de traditionele webbrowser, zijn de mogelijkheden voor toekomstige groei echt eindeloos. De volgende stap voor ethereum-ontwikkelaars is om de alfaversie van hun nieuwe e-commerceplatform Mist te lanceren. Het langetermijndoel van Mist is om de functionaliteit en bruikbaarheid van zijn concurrenten uit te bouwen en tegelijkertijd een stap verder te gaan in de richting van het bouwen van een open source-oplossing voor internet die een revolutie teweeg zal brengen in de manier waarop mensen denken over en transacties uitvoeren in de digitale ruimte.

Klik hier om meer te lezen: Bitcoinmeester.nl