Kooptips voor het bijhouden van een dagboek van vijf minuten

het vijf minuten dagboek

Kooptips voor het bijhouden van een dagboek van vijf minuten

Het Five Minute Journal is een uitstekende manier om mindfulness te oefenen en met intentie te leven. Het eenvoudige, gestructureerde formaat is gebaseerd op het onderzoek van de positieve psychologie. Als je je dagboek voor vandaag sluit, moet je het afsluiten met een dankbare bezinning. Misschien wil je het dagboek zelfs langer bewaren als je bijzonder gemotiveerd bent om je doelen te bereiken. Bekijk onze Five Minute Journal-recensie voor meer informatie the five minute journal. Hier zijn enkele van de voordelen en wat u kunt verwachten van dit eenvoudige tijdschrift.

Het dagboek van vijf minuten is een van de gemakkelijkste manieren om je humeur en levenstevredenheid te verbeteren. De vragen zijn eenvoudig te beantwoorden en vergen niet al te veel nadenken. Het is ook een geweldige manier om beslissingsmoeheid te voorkomen. Zoals we allemaal weten, kost het nemen van beslissingen energie. Als u besluitmoeheid wilt voorkomen, kunt u proberen meldingen in te schakelen. Probeer in plaats van op je geheugen te vertrouwen, elke dag vijf minuten een dagboek bij te houden. Je zult er misschien versteld van staan hoeveel beter je je voelt nadat je dit hebt gedaan.

The Five-Minute Journal moedigt lezers aan om te kijken naar de dingen waar ze dankbaar voor zijn in hun leven en om negatieve gedachten te vervangen door positieve. Het helpt je in het moment te leven, met stress om te gaan, een duidelijke richting voor je leven te creëren en de voortgang bij te houden. Het is een uitstekend hulpmiddel om stress aan te pakken, beslissingen te nemen en dingen voor elkaar te krijgen. Maar voordat u de vruchten van dit tijdschrift kunt plukken, moet u weten hoe u het kunt bijhouden.

Klik hier voor meer informatie: Mylovelynotebook.nl